Alinas årsmøde

Alina, som sammen med sin familie gæstede os på årsmødet, har sendt os denne hilsen. Til dagligt leder Alina børnehjemmet Casa Ioana sammen med sin mand, Cristi.

Kære brødre og søstre

Mange tak for at vi måtte besøge jer i Danmark. Det var en fornøjelse og en velsignelse at være en del af jeres årsmøde.

 

Det var rart at se, hvordan BBS har støtte fra forskellige mennesker, og at man kunne fylde et helt lokale en lørdag eftermiddag. 

 

Der var mange ansigter, jeg aldrig havde set før, men alle smilede og jeg følte mig velkommen, og jeg følte at jeres hjerte var åbne over for os. Det synes jeg var meget rart. Da det var første gang, jeg besøgte Danmark, gav alle de søde mennesker til årsmødet mig nogle gode minder.

 

Det var også rart at se, hvordan I tog jer af hinanden. Jeg håber, at der en dag ikke vil være flere fattige mennesker i mit land, ingen syge og ingen børn, der lider. Men det er en drøm lige nu. Da jeg forlod Danmark, var jeg meget opmuntret over, at nogen støtter mennesker i nød, og har en oplevelse af, at i sidste ende, så er verden ikke uden håb.

 

Tak at I vil være vores parter, og vi lover at bede for jer som en orginisation, og som brødre og søstre i Kristus, og jeg håber at se jer igen en dag.

 

Kærlige hilsner fra os alle,

 

Alina  

Af Alina Dumbraveanu (Oversættelse: Lene L. Rasmussen)