Tak til Mads!

På årsmødet tog vi afsked med Mads som en del af BBS-bestyrelsen.

Mads Sjælland har flere gange i løbet af de sidste år forberedt os på, at når tilbygningen på Casa Ioana står færdig, vil han træde ud af bestyrelsen. Der er vi nået til nu. Og derfor måtte vi på årsmødet tage afsked med Mads som en del af BBS-bestyrelsen. 

Det er vi kede af. Men i bestyrelsen er vi også fulde af taknemmelighed for fællesskabet i årenes løb – og for, at vi på så nært hold har kunnet bevidne Guds gerning i og omkring Mads. Vi har haft et godt og rigt arbejds- og bønsfællesskab. To billeder fra Bibelen er dukket op i vores fællesskab flere gange: Af oliekrukken, som aldrig løber tør – fra historien om Elisa og den fattige enke. Og salmisten, som fortæller, at Gud satte hans fødder på den klippe, som var for høj til ham. Sådan har vi oplevet Guds tilstedeværelse omkring os og vores arbejde. 

Når vi har bedt sammen – for vores venner i Rumænien og vores sag, har Mads ofte bedt et ”Tak for, at vi må være med!” Den tilgang – med taknemmelighed og ydmyghed overfor tjenesten – har været en inspiration for os andre. 

Først og sidst er vi taknemmelige for BBS. At vi har det fællesskab og den sag. Det er ikke for meget sagt, at BBS næppe havde været her i dag, om det ikke var for Mads. 

Og så er vi glade for, at et farvel til bestyrelsen på ingen måde er afslutningen på fællesskabet om BBS’ sag. Og at dette forår byder på et fælles besøg hos Cristi, Alina og børnene på Casa Ioana og indvielsen af den nye tilbygning, som Cristi og Alina har navngivet Casa Mads og Estrid. Det ser vi frem til. 

En stor og varm tak til Mads fra alle os i bestyrelsen!