En varm hilsen fra alle på Casa Ioana

Alina og Cristi fra børnehjemmet Casa Ioana har sendt os dette flotte kort og denne fine hilsen, som vi har glædet os til at sende videre til jer.

Kære venner i BBS
I denne uge besluttede vi os for at lave nogle takkekort sammen med børnene og bare sig jer et simpelt ”Tak!”

Vi kan ikke takker jer nok for al jeres støtte og hjælp og for jeres kærlighed og åbne hjerter. Vi er velsignede og taknemmelige!

Teksten på kortet oversat: 

Kære venner i Brother to Brother Support Vi er så taknemmelige til Gud for jer og jeres støtte. Stor tak for alt, I gør for os. Gud ved, hvad I har gjort, og Han vil belønne jer for jeres venlighed.

Børnene trives og bliver kun mere sunde og smukke, mens de vokser op. I denne tid har de alle travlt med online-skole.

I er i vores bønner.Må Gud velsigne jer og gøre jer trygge og ved godt helbred,

Knus og kærlige hilsner fra Casa Ioana

Cristi & Alina 

Denne uge har også været god for os, og vi har i hvert fald to yderligere uger med totalt lock down. Vi håber, at tingene vil blive knapt så rigide efter den 15. maj, så vi kan få det lidt mere frit. Det ser ud til, at Suceava, Botosani (hvor børnehjemmet ligger) og Arad er de værst ramte steder i landet. Derfor kommer det måske ikke til at gå så let. Men vi beder og vi håber.

Børnene har det alle godt og er begyndt på online skole. Lærerne har haft fat i mig for at jeg skulle købe bærbare computere eller telefoner. Men vi lykkedes med at have online skole på en måde, hvor børnene kunne deles, så alle nu er dækket ind. Jeg købte kun en enkelt bærbar – det var virkelig dejligt, at jeg ikke skulle have større udgifter ved det.

Vejret er dejligt, og Lars (Rasmussen) sender os en masse dejlige videoer af naturen, som børnene sætter stor pris på. Det er så afslappende at se livet i naturen.

En hjertelig tak og Gud velsigne jer alle! Vi beder for jer hver aften og beder Gud passe på jer alle, jeres familier og også jeres jobs.

Hav en dejlig søndag med jeres familier!