En hilsen fra Casa Ioana

Cristi, som leder børnehjemmet Casa Ioana, samler op på årets gang på børnehjemmet i denne takkehilsen til BBS.

Kære venner i Brother to Brother Support
Stor tak for de gaver, I har sendt til de børn, vi tager os af. Vi er velsignede med venner som jer, som Gud bruger til at hjælpe os og gøre vores byrde lettere. Tak for, at I er der for os. Vi vil alle gerne sige tak for jeres hjælp og støtte indtil nu. Det betyder meget for os. 

Tak for projektet omkring vores nye bygning og jeres generøsitet i det. Vi er overvældede og velsignede med at kunne bruge lagerrummet hele tiden - næsten hver eneste dag. 

Alle vores børn har det godt, og vi prøver at tage os så godt af dem, som vi kan. De kommer alle fra svære forhold: Nogle har boet i huse uden vinduer, andre har måttet sove i parker under træerne og alle har barske historier at fortælle os. 

Men de er her sammen med os, og de er glade! De små kalder os mor og far. Det varmer vores hjerter. 

Alle klarer sig godt i skolen, selv om det er svært for nogen af dem. Men nogen er bare blevet givet større hjerner og har lettere ved det end andre. Vi opmuntrer dem alle til at studere og at forsøge at gøre livet nemmere for sig selv fremover. 

Men det, vi først og fremmest lægger vægt på, er kirken og relationen med Gud Herren. Vi forsøger at formidle til dem, at det er det allervigtigste. 

En god nyhed er, at 10 af dem begyndte at læse bibelen i år. Vi har en gruppe på en internetside, hvor de fortæller, hvor langt de er nået hver aften. På den måde kan vi få disciplin og opmuntring til at følges ad. 

Vi havde mange gæstehold  i 2019. Og alene i december besøgte vi mere end 550 fattige familier, som bor i vores område af landet. Det var hårdt! Men børnene hjalp meget med dette arbejde. Vi havde også besøg af et hold fra Østrig, som hjalp os meget. Men jeg var særligt glad for børnenes indsats. Det er dejligt at se dem engagere sig, hjælpe andre og få lov at se de forhold, de selv engang levede under - ingen forstår de fattige familiers situation bedre end dem.  

Kære venner! Vi ser frem til at arbejde sammen med jer i 2020 og til at se, hvordan Gud vil åbne døre for os, så vi kan arbejde for Hans rige. Jeres hjælp til os i 2019 var en velsignelse, som vi værdsætter og ikke tager let på. 

I har en åben invitation til at komme at besøge os - som hold eller enkeltpersoner - og lave projekter med os. 

Må 2020 blive jeres bedste år hidtil - i tjeneste for Gud og Hans planer. Tak, og må Gud velsigne jeres familier og jeres arbejde rigt!

Cristi, Alina og vores 22 børn