Ansættelse af Iulia Cociuba

BBS har - båret af to familiers gavmildhed - givet Iulia tilsagn om at finansiere hendes løn i foreløbigt to år.

For omkring 20 år siden besluttede BBS at støtte et par præster i det nordlige Rumænien. En af dem var Stefan Moisuc, som vi stadig den dag i dag har glæden over at arbejde sammen med.

 

I dag er vi glade for at kunne fortælle jer, at vi også har fået mulighed for at støtte Iulia Cociuba. Denne mulighed er først og fremmest opstået, fordi to familier har valgt at gå ind i en givertjeneste, som finansierer udgifterne til løn. Det fylder os med stor glæde og taknemmelighed! Mange af vores venner kender Iulia igennem hendes arbejde med udstødte børn i Hateg. Her gør Iulia og hendes familie et enestående stykke arbejde, et arbejde som vi oplever stor velsignelse i at få lov til at tage del i.

 

På årsmødet i marts havde vi besøg af Iulia og hendes familie, og her fortalte hun bl.a., at hun ville spørge sin chef, om hun kunne få lov til at gå ned på halv tid, så hun kunne få mere tid til arbejdet i organisationen POT, som er rammen omkring deres arbejde.

 

For nylig fik hun svar på dette spørgsmål, og hvad der i første omgang kunne synes at være et negativ svar, oplevede vi i bestyrelsen som en mulighed og et svar på vores overvejelser omkring at støtte Iulia. Det viste sig nemlig, at det ikke var muligt for virksomheden at fortsætte samarbejdet på en gunstig måde for alle parter.

 

Det har så betydet at BBS - båret af de to familiers gavmildhed - har givet Iulia tilsagn om at finansiere hendes løn foreløbigt i to år.

 

Det gør vi fordi vi igen og igen ser frugten af det store arbejde Iulia og hendes familie gør i Hateg og omegn.

 

Vi er glade for at kunne få lov til bære med, og så må tiden vise, om vi også får lov til at vandre sammen med Iulia i 20 år.

Af Anders Bruun Rasmussen