Pastor Stefan Mouisuc

Mange nye kirker og menigheder i området omkring Botosani er frugten af det store arbejde som Stefan har udført.

Baggrund

Efter den rumænske revolution i 1989, var et stort behov for bibler og kristen litteratur - men også oplæring og forkyndelse i den kristne tro.

 

 

Stefan Muisuc blev af baptisterne i Rumænien opfordret til at gå ind i et menighedsdannende arbejde. BBS havde tillid til Stefan Muisuc og ville støtte hans tjeneste.

 

Det gør de lokalt

Pastor Stefan Moisuc betjener en række kirker i området omkring Botoșani i Rumæniens nordøstligste hjørne. Området er meget fattigt, og menighederne har ikke ressourcer til at give ham løn men bistår ham med naturalier.

 

Mange nye kirker og menigheder i området omkring  Botosani er frugten af det store arbejde som Stefan har udført.

 

Stefan er en værdsat forkynder - ikke blot i sit eget område. Flere kirker ud over Rumænien - og rumænske kirker i f.eks. Østrig og Italien - inviterer også Stefan til at komme at forkynde i deres kirker.

 

Download flyer

Ønsker du at samle ind til Stefan, fx i din forening eller din kirke, har vi samlet informationen på et enkelt A4-ark, som er let at printe og dele ud.

 

 

Download flyer

 

 

Det gør BBS

BBS betaler Stefan Moisucs løn og yder støtte til etablering af centralvarmeanlæg og isolering i hans hus.

 

Tidligere er der bragt større mængder af nødhjælp, som Stefan har formidlet videre, men kræfterne er, grundet en diabetes 2, ikke længere til rådighed til også at håndtere nødhjælp.

 

De fattige familier i de tilknyttede kirker har desuden modtaget BBS' årlige julepakker.